aboutus

Guangzhou Emei Packaging Products Co., Ltd.

Guangzhou Emei Packaging Products Co., Ltd. Guangzhou Emei Packaging Products Co., Ltd. Guangzhou Emei Packaging Products Co., Ltd. Guangzhou Emei Packaging Products Co., Ltd. Guangzhou Emei Packaging Products Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Oceanië
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

 

 

EMEI-de Verpakking werd opgericht in 2009, gelegen in Guangzhou-Stad van de Provincie van Guangdong, de fabriek met een gebied van 1800 vierkante meters, met een wens bezet om hoogte - kwaliteitsdocument verpakking en waaier van drukproduct aan de klanten uit de hele wereld te leveren. Wij produceren hoogste kwaliteitsproducten en bieden redelijke prijs aan de ook uitstekende dienst.

 

Onze belofte aan ons wordt gesteund door onze ervaren beheersteam, ingenieurs en bekwame arbeiders. Wij worden toegewijd aan professionele en innovatieve verpakkingsontwikkeling, aandringen bij het ontwikkelen van ontwerp terwijl het aanbieden van het uitvoerigste product, geloven in marktonderzoek, en het stringente team van het kwaliteitscontrolebeheer om de continu veranderende behoeften van onze klanten tevreden te stellen.

 

Wij ontwikkelden onze zaken door hoogte te verstrekken - kwaliteit druk en verpakkings de diensten. Een uitvoerige waaier van drukpersen en modern materiaal samen met ons specifiek en bekwaam aantal arbeidskrachten laat ons toe om een grote verscheidenheid van gedrukte producten efficiënt en economisch te veroorzaken.

 

Wij gebruiken de beste drukmethodes om optimale resultaten te bereiken en kunnen zo uw banen drukken gebruikend een enorm aantal customoptions om te kiezen van: Die-cut, schittert het In reliëf maken, Folie het stempelen, Vernissend, UVdeklaag, pp-laminering, troep, vorst, het Noteren, Opeenvolgende nummering, Perforatie, Streepjescodes en veel meer…

 

EMEI die basissen verpakken het is activiteiten op de volgende belangrijkste principes:

 
De kwaliteit eerst, dient klanten, creeert waarden!

Geschiedenis

Gespecialiseerd in document buis die vervaardigend meer dan 10 jaar ervarings verpakken

Dienst

Voorzie klanten van de verpakking van uitstekende kwaliteit om productwaarde te verbeteren

Ons Team

De efficiënte en professionele dienst aan elke klant

Contactgegevens